original-banner

Pressemeddelse

HELOSAN®

Det er længe ventet at vi nu kan sætte Helosan tilbage på hylderne i de Danske butikker. Helosan har været i restordre siden efteråret, og derfor har mange gået forgæves efter den klassiske kendte hudsalve.

Vi sætter ind med alle sejl for at få Helosan sikkert og godt ind i de danske hjem igen, og vi ved at mange forbrugere savner Helosan meget, da netop denne creme har særlig gode egenskaber til:

– alle hudtyper

– hele familien, børn som voksne, mennesker og dyr.

– udsatte hud partier med tør hud, med revner og sprækker, f.eks. hænder, albuer og læber.

– ømme brystvorter ved amning.

– hud som er udtørret og irriteret af kulde, vand og sol

– følsom og irriteret hud, med f.eks. eksem eller lignende

– pleje af tatoveringer

– pleje af dyr, f.eks. til tørre og ømme hundepoter, malkekoens patter eller hestens koder.

Helosan er et højkvalitets produkt fremstillet af en unik koncentreret sammensætning, – og Helosan lever fuldt op til EU kosmetikforordningens krav. Helosan produceres af en verdens største medicinalvirksomheder og produceres derfor også under de samme krav og procedurer som medicinalindustriens produkter. Helosan er forenelig og stærkt forbundet med sundt helbred, hygiejne og miljø på allerhøjeste plan.

Den nye Helosan er fantastisk silkeblød at smøre sig med. Den tildeler fugt til huden over lang tid og genopbygger hudens naturlige barrierefunktion, så huden får fornyet livskraft og modstandskraft mod alle ydre påvirkninger.

Følg med i hele historien om Helosan på www.helosan.dk og find gode tips om Helosan FB

Med venlig Hilsen

Helosan Danmark

Susanne Lomholdt Pharmaxim AB

Tlf: 0045 98 37 54 91