• Helosan til håndværkere

Helosan til håndværkere

Håndværkere og folk med fysisk hårde arbejdsrutiner, er oftest mere udsat for ømme, tørre og ødelagte hænder.

Helosan Original – 1 kg 

Helosan Original 1kg, er den ideelle løsning til dig og dine medarbejdere.

Med en daglig rutine efter fyraften, plejer Helosan dine tørre og sprukne hænder.
Sammensat med en tilhørende dispenser, er Helosan Original 1 kg nem at anvende i forbindelse med håndvask.
Dine hænder opnår en større smidighed og en blødere overflade – noget som også det modsatte køn sætter pris på!.
– Kvinder elsker flotte mandehænder

Vi er bare federe

Helosan original har et højt fedtindhold og markant lavere vandindhold end sammenlignelige produkter på markedet.
Alle produkter i Helosan-familien indeholder således fugtighedsbevarende og blødgørende stoffer, der ligner hudens egne barrierefedtstoffer. De lægger sig derfor også som et beskyttende lag uden på tør hud. Helosan giver huden tid til at genfugte sig selv, hvorved denne vil blive mere modstandsdygtig over for udefrakommende faktorer som vind og vejr; sol, vand, varme, kulde og fugt – ja, og almindelig sæbe og rengøringsmidler. Alle produkter i Helosan-familien er desuden 100 % fri for farvestoffer, parfume og parabener.

Ømme fødder af arbejdssko?

Det er ikke kun dine hænder som mærker presset fra det fysiske arbejde, også dine fødder har brug for en kærlig behandling.
– Det er trods alt dem der skal bære dig resten af livet.

Forebyggende fodpleje kan variere fra person til person, ligesom det kan være meget forskelligt, om der er behov for at pleje og behandle med fodcreme eller fodsalve. Fodcreme er for dig, der i forvejen har sunde fødder uden tør eller hård hud, hvorimod fodsalve er at foretrække, hvis du døjer med tørre fødder, hård hud mv.

Udover den daglige fodpleje, bør man, mindst en gang om ugen, skrubbe sine fødder med en god scrub. Her kan du naturligvis købe en hos Matas, på apoteket eller i supermarkedet. Du kan dog, med stor fordel, også lave din egen ud af nogle af de ting, du alligevel har i køkkenskabene – eksempelvis en god saltscrub.

Når dine fødder er ekstra slidte, kan det være en rigtig god idé at give dem en kur, der virkelig går i dybden med den fugt, dine fødder har brug for. Her kan det eksempelvis være rigtig effektivt at smøre fødderne ind i en god, fedtholdig og fugtgivende salve om aftenen, lige inden sengetid, hvorefter du tager et par strømper på og sover med natten over. Alternativt kan du, på et tidspunkt i løbet af dagen, hvor du har tid, pakke dine fødder ind i en plastikpose, efter du har smurt dem ind i en fed creme eller salve.